11.1.12

SplashMix 012 : Plaza Restaurant

Najnovší Splashmix je vskutku fresh záležitosť! Má ho na svedomí brnenské trio Plaza Restaurant, ktoré stojí za párty Intergalactic. Chalani namiešali set s veľmi aktuálnym zvukom, na rozmedzí hip-hopu, dubstepu a bass music. Zaradili tam okrem iného aj vlastnú producentskú novinku - a treba povedať, že do mixu vyslovene sedí. O tom všetkom sme sa porozprávali s Martinom - Manalom.


Ahojte! Mohli by ste čitateľom Splash!-u predstaviť Plaza Restaurant? 
Čau, jsme Manala, Buki a Chef3 a hrajeme spolu cca dva roky jako Plaza Restaurant. Jsme součástí Heldenkëllerz, což je skupina lidí, které spojuje podobný pohled na hudbu. Pohybujeme se v subžánrech house a bass music a nedávno jsme oslavili rok pořádání našeho brněnského mejdanu Intergalactic.

Akým spôsobom ste vyberali sklaby pre váš SplashMix? 
Podobný mix jsme měli v plánu udělat už dřív, nahrát jej pro Splash byl jenom ten pravý impuls a skvělá příležitost. Mix je převážně hip-housový, což je hudba, který nás v poslední době hodně baví. Navíc jsme všichni částečně hudebně vyrostli na crunku, dirty south, slowed & chopped a hyphy a máme pocit, že se k tomu teď obloukem trochu vracíme.

Má fungovanie v trojici viac výhod alebo nevýhod? 
Hrajeme většinou back to back, což je určitě větší prdel a myslíme, že je to zábavnější i pro lidi. Každý navíc sledujeme muziku z jiného pohledu, objevujeme jiné tracky a interprety, čož tvoří náš společný styl jako Plaza Restaurant. Hlavní výhoda je ale rozhdoně v tom, že když jedeme někam hrát, vždycky to jeden odřídí. Nevýhodou může být někdy to, že se právě kvůli rozdílnému vkusu občas nemusíme shodnout. 

Aké sú vaše plány do nabližšej budúcnosti?
Pracujeme na prvním EP, které vyjde pod Splash Records a z nějž jsme zařadili jednu skladbu i do tohoto mixu. V nejbližší době ale vyjde náš nový singl na druhém sampleru Heldenkëllerz. Chef navíc letos plánuje vydat svoje sólo album.


Tracklist :
01. Sinjin Hawke - Shadows
02. Lucid & Bosstone - Swaggot (Berou Remix)
03. Myrryrs - Without U
04. KNC - Like This
05. Kingdom - Let You No
06. Plaza Restaurant - Baby
07. Melé - Raider
08. Richelle - Mascotte (Mister Tweeks Remix)
09. Worthy - Lost Dog (LOL Boys Remix)
10. Sound Pellegrino Thermal Team - Bassface (French Fries Remix)
11. Melé - Mugged (Sinden Remix)
12. Berou & Canblaster - Kapongo Dance 2011
13. The Touch - Bodies Waiting (French Fries Remix)
14. French Fries - Champange
15. Teki Latex & Bambounou - Zodiac

Plaza Restaurant | soundcloud | facebook | heldenkëllerz

1 comments:

Z-Kat said...

nejzajimavější splashmix dosud!

Post a Comment