25.8.11

SplashMix 009 >>> Mickey The Kid

O šikovnom brnenskom producentovi, ktorý sa skrýva pod pseudonymom Mickey The Kid, ste už pravdepodobne počuli - či vďaka jeho remixu pre Bad Mojove EP Late Introduction, alebo vďaka jeho výborne prijatému príspevku do remixovej súťaže Dem Slackers. Tentoraz však Mickey dostáva na Splashi priestor - možno nečakane - ako dj. V deviatom Splash Mixe predstavuje zvuk, ktorý ho momentálne baví a ktorý od neho najnovšie môžete počuť aj v kluboch. A samozrejme, nechýba ani obligátny rozhovor. Takže hor sa do čítania a počúvania!


Ahoj. Mohol by si sa našim čitateľom predstaviť?
Hraju a produkuju po nickem Mickey The Kid, produkci se věnuju už poměrně dlouho, zatímco hraní jsem až donedávna bral spíš jako okrajovou záležitost, svým způsobem nutnost, vzhledem k povaze mojí produkce. Nicméně v současnosti se snažim věnovat mnohem víc času i hraní v klubech.

Akým spôsobom si vyberal skladby na tvoj SplashMix?
Tracklist mixu má co nejlíp reflektovat moji klubovou selekci, takže apriori jsem ho skládal z tracků, který rád hrávám a z tracků, který obecně patřej k mejm favourites. Nejsou to žádný exclusives, ani jsem se nesnažil zasvěcený překvapit nějakym "špekem" a vynechal jsem záměrně i svou vlastní starší produkci, která mi svou povahou už do tohohle tracklistu neseděla.

Patríš k sľubným Brnenským producentom. Na čo sa môžeme v tejto oblasti od teba tešiť?
Do konce roku plánuju dodělat věci pro vlastní EP, resp. vytřídit existující materiál a sjednotit sound. Pak zbývá dodělat věci na EP pro projekt YLP a snad i nějaký live shows ... Určitě se vrhnu i na nějakej remix, ať už na request nebo jen tak. Remixy jsou obecně výborná věc, odpadá u nich lamentování nad základní myšlenkou nebo motivem, resp. člověk se má od čeho odrazit.

Nejaké ďalšie plány do blízkej alebo vzdialenej budúcnosti?
Nepochybně by bylo fajn, kdyby se zas dala v Brně rozjet nová akce s novým konceptem, ale v tomhle ohledu tady podle mě chybí poptávka. To znamená, že by jsme museli přijít s něčím hodně zvláštním, aby to někam vedlo. Mimoto musim vyřešit booking, zatim jsem fungoval čistě bez proma a bookingu a už mi to přestává stačit...

Tracklist :
01. Bert On Beats - Kelewele
02. Hostage - Energise
03. Buraka Som Sistema - Hangover
04. The Living Graham Bond - Werk
05. Malente & Jay Robinson - Klezzic
06. AC Slater & Xaphoon Jones - Believe Me (Botnek Remix)
07. Redlight - Source 16
08. Canblaster - Pushing
09. Kry Wolf  - Wonga (Sam Tiba Remix)
10. Rider Shafique - Gun Talk
11. Savage Skulls & French Fries - Marawa
12. Myd - Octodip
13. Dr. Gonzo - Dushi
14. Kid Gloves - Music Power
15. Hostage - Witches
16. Malente & Jay Robinson - Detonation Dub
17. Magnetic Man Feat. P Money - Anthemic (Lil Silva Remix)
18. Botnek - Panama Bass
19. Toadally Krossed Out - Toadaroni
20. Marble Players - Wipe Out
21. Toddla T - Badman Flu
Mickey The Kid | soundcloud

0 comments:

Post a Comment