23.6.10

BUZZ : Košická Splash release party!

Prvý júlový piatok je sám o sebe dôvodom na oslavu. Začalo sa leto, začali sa prázdniny a čakajú nás dva mesiace hrejivého počasia. A je niečo lepšie na oslavu ako dobrá hudba, tí správni ľudia a poriadna porcia zábavy?

V Tabačke sa však bude celebrovať ešte niečo naviac. Slovenský net-label SPLASH RECORDINGS chystá v júli už svoj tretí release a to znamená len jedno - intenzívnu nálož klubovej hudby. Tentokrát ju má na svedomí jeden z šéfov vydavateľstva a najväčšia hudobná opica - dj a producent Bad Mojo.

Pri tejto sviatočnej príležitosti SPLASH.SK a BUZZ team spojili sily a do Košíc sa tak dovalia ľudia, ktorí s mladým slovenským vydavateľstvom spolupracujú - rezidenti BUZZu Jesus In Box a Crazy Animal, česká posila Splash rec. Dirty Little Toaster a samozrejme nebude chýbať ani autor a čerstvý hudobný otec Bad Mojo. Čakajte hudobné štýly, ktoré sa skrývajú za nasledovnými zaklínadlami: Elektro, Dubstep, Fidget House, Afrobeat, alebo Tech House aby sme menovali zopár.

BUZZ je párty, na ktorej to najviac bzučí.
BUZZ je párty, na ktorej to najviac basuje.

BUZZ je párty, na ktorej jednoducho treba byť!

2.7. Piatok. Tabačka / Košice
Dirty Little Toaster / cz
Bad Mojo / splash
Jesus In Box & Crazy Animal / buzz
Que / cancelled

1 comments:

Juraj said...

S poľutovaním vám musíme oznámiť, že QUE na tejto akcii nakoniec nevystúpi, pretože svoje Košické vystúpenie zrušil. Za pochopenie ďakujeme.

Post a Comment