7.7.10

DJ Tuco - Disco Kicks

Sme veľmi radi, že na Česko - Slovenskej elektro house / fidget / whatever scéne je konečne cítiť život. Aj keď táto 'scéna' je stále malá a vôbec to s ňou nie je ružové, stúpajúce množstvo talentovaných a veľmi zručných producentov dokazuje, že v našich krajinách drieme potenciál. Ostával však dlho v podstate nevyužitý - chýbalo vydavateľstvo, ktoré by podporilo a prezentovalo to dobré, čo sa u nás urodí.

Za posledných pár mesiacov sa však situácia citeľne zlepšila. My sami sme najprv zareagovali na túto potrebu spustením net-labelu Splash recordings a teraz sa hlási s prvým releasom aj digital label Meanbucket, ktorý patrí k rovnomennému blogu.

Stoja za ním pôvodom anglický dji Quime a Tuco (momentálne žijúci v Prahe), pričom práve posledný menovaný je zároveň aj autorom prvého releasu na tomto vydavateľstve. Veľmi chytľavý disko originál 'Disco Kicks' dopĺňajú výhercovia remixovej súťaže 1ino1eum z Austrálie, Matt Divine zo Švédska a svojim remixom prispel aj baile funkový producent DJ Edgar z Brazílie.



Už dnes sú známe mená ďalších ľudí, ktorých materiál vyjde na Meanbucket rec. - napríklad české duo Hausaggregat, alebo aj stálica českej scény a obľúbený dj Tvyks. Rozhodne sa máme na čo tešiť!

Pár skladieb z 'Disco Kicks EP' na stiahnutie :
DJ Tuco - Disco Kicks (Original 128 KPS) (mediafire)
DJ Tuco - Disco Kicks (DJ Edgar Baile Funk Remix) (priamy link)

+ Bad Mojo remix (konečne uvoľnený aj na download)


Celé EP je možné zakúpiť napríklad v nasledujúcich mp3-šopoch :

0 comments:

Post a Comment