2.8.10

Pártykalendár : August 2010

V auguste na nás čakajú ďalšie open-air akcie ako aj klubové párty. V lete sa jednoducho ťažko sedí doma. Takže kam?


06. - 07.08.2010 • Jelenec Prvý augustový víkend sa uskutoční festival Rotor, ktorý sa ako jeden z mála rozhodol ísť trochu inou cestou ako ostatní. Priestor dostávajú Get Explode, The Uniques, Tibor Holoda, Chunk Foo Fighters, Call Me Radeq alebo aj Fedor a Bad Mojo. Myslím, že netreba dodávať, že pre čitateľov tohto blogu je návšteva povinná!


07.08.2010 • VIE / Flex Viedeň v auguste poctia návštevou dve veľmi zaujímavé mená - autor fantastického babylonu Congorock a DJ Manaia. Vo viedenskom Flexe s podporou Pola-Riot djs.


16.08.2010 • BA / Radosť Pondelok 16-teho je dátum druhej Splash presents párty v bratislavskej Radosti, tentokrát s holandsko-slovenským djom a producentom Rawfare-om. Elektro vrčanie zo všetkých kútov zaručené! Splash zastúpi Bad Mojo. Viac info | facebook event.


20.08.2010 • BA / Radosť Radosť v auguste ponúka (asi ako jediný podnik v Bratislave) aj akciu zameranú na nu-disco a rare grooves. Dji Tasun a HansDirty!


28.08.2010 • BA / Radosť Aj v auguste sa Chunk Foo hlási v sobotu a tentoraz aj s hosťom! Nebude ním nikto iný ako pražsko-nitriansky dj Fedor. Silná zostava.


29.08.2010 • BA / Radosť Komu v sobotu nestačí, môže sa doplaziť do Radosti aj v nedeľu. Juchu Sontag s Vili:amom a Jankom Králom doplní potrebné frekvencie na nasledujúci týždeň.


Každú stredu BERLIN / Magnet Ak sa ocitnete v blízkosti Berlína a ešte k tomu v stredu určite si nenechajte ujsť rezidentnú noc dja Tvyksa Get Wavey v klube Magnet. Po celý august budú totiž hostiť amerických djov z Trouble & Bass Crew - AC Slatera a Drop The Lime. Nom nom!


+ pár tipov pre Českú Republiku (vďaka Dmitry!) :
19.8.2010 vystúpi v Pražskej Lucerne kapela Delphic! Support im bude robiť dj Felix. Facebook event!

Na 28.8.2010 sú hneď dva tipy - open air akcia Nu Lom Sounds s Tvyksom a Mike Genius (facebook) alebo súboj freeski a snowboarderov podporený vystúpením britských Black Noise na O'Neil Superheroes (facebook). Pekne!


A keď už bola reč o Babylone, tak nie je na škodu si ho pripomenúť.

2 comments:

dMIT.RY said...

black noize v jablonci - http://www.facebook.com/event.php?eid=140312342657695 :)

Eric said...

hello juraj, nice post & good blog, truly like it. i think u must try this site to increase traffic. have a nice day & keep blogging!!!

Post a Comment