12.6.12

Dead Horse Special : Plaza Restaurant (CZ)



Júnová špeciálka Dead Horse párty bude špeciálna hneď niekoľko krát. Určite padne doterajší rekord v počte vystupujúcich djov na tejto párty - tentoraz sa ich za mixpultom prestrieda až päť! Okrem toho, pozvaní hostia - čítate správne hovoria si Plaza Restaurant - sa vôbec po prvý krát sa predstavia v Bratislave.

Trio ukrývajúce sa pod jemne zavádzajúcim názvom Plaza Restaurant - Manala, Buki a Chef3000 - sa vzorne stará o brnenskú hudobnú scénu. Pod spoločnou značkou vystupujú niečo cez dva roky, pričom už viac ako rok organizujú aj párty Intergalactic. Intenzívne sa venujú produkcii - či už sólovo alebo spoločne a za zmienku stojí tiež ich figurovanie v zoskupení Heldenkellerz, ktoré združuje ľudí s podobným hudobný vkusom. Pri hraní sa za mixpultom striedajú - jednak preto, že je to väčšia zábava, ale aj preto, že spoločne navaria chutnejšie, keďže každý varí z vlastných ingrediencií. Čakajte výbušnú zmes bass music, dubstepu a elektra, s ktorou sú chalani povestní!

Dead Horse rovná sa Bad Mojo (Splash.sk) a Michael Priest (Hochspannung!) a ani tento raz to nebude inak. Hypnotická projekcia je pripravená, kontrolery naleštené a čudesná hudba nachystaná. Už chýbate len vy!
 

Dead Horse Special - Plaza Restaurant (CZ) | fb event
22.6.2012, Radosť, Bratislava

Djs : Plaza Restaurant (Heldenkellerz/CZ)
Bad Mojo (Splash.sk)
Michael Priest (Hochspannung!)

1 comments:

Unknown said...

This is my blog --> http://serialprettylittleliars.blogspot.cz/
Sorry for ad .. By the way -- nice blog ! ;D

Post a Comment