26.4.11

Electrotrash #1 už o dva týždne!

Piatok šiesteho mája bude špeciálnym dňom pre priaznivcov škrípajúceho elektra, ktoré tak žalostne chýba na slovenských akciách. V Subclube sa uskutoční prvá akcia s názvom Electrotrash a ako hosť sa predstaví legenda belgickej scény - DJ a producent svetového formátu - Keatch. Sekundovať mu bude trojica domácich producentov: z Holandska zavíta na domácu pôdu Rawfare, zvlnené basové linky predstaví obľúbený Bad Mojo a po prvý krát naživo vystúpi aj košický producent Embryo. Čakajte výbušnú zmes electra, techna, fidget a acid(hous)u, ktorá vám vyčistí uši a rozkýve hlavy. Svoju účasť môžete potvrdiť tu.

KEATCH (Dim Mak, Keatchen, Boysnoize Rec, Level75)Keatch patrí medzi popredných predstaviteľov belgickej elektro scény. Ako DJ a live act so svojou vlastnou tvorbou už vystúpil na festivaloch typu I Love Techno či Laundry Day a mal možnosť podporiť lineupy spolu s The Bloody Beetroots, Proxy, Laidback Luke či Les Petit Pilous. Napriek značnému úspechu dodnes nerobí kompromisy čo sa týka jeho vlastného “soundu”, veterán nemeckej electro scény D.I.M. ho dokonca označil ako “druhého Boys Noize”. V Subclube očakávajte set plný kvality a prekvapení, oldschoolové bangery plynulo zmiešané s najnovšími a v mnohých prípadoch aj stále nevydanými produkciami.

soundcloud.com/keatchmusic
facebook.com/pages/Keatch/110926945617999


RAWFARE (Basserk, Mähtrasher)Ak niekto z domácich producentov najlepšie reprezentuje moderné elektro, tak je to Rawfare. S týmto slovensko-holandským projektom momentálne pôsobí prevažne v kluboch v okolí Amsterdamu a Rotterdamu, kam sa presťahoval pred niekoľkými rokmi. Uznanie mu vyniesli tituly Floor Luv EP, Earcleaner EP či najnovší počin Angry Birds EP. Ak vám chýba „tučný náklad” electra, techna a rôznych bass-heavy žánrov, určite si tento set nenechajte ujsť.

facebook.com/rawfare
soundcloud.com/rawfare


BAD MOJO (Splash.sk)
Slovenského DJa, producenta a remixéra Bad Moja určite netreba predstavovať. Ako jeden zo zakladateľov www.splash.sk a spoluorganizátor pravidelných bratislavských akcií Dead Horse a Splash! Presents patrí k známejším menám slovenskej a českej scény. Zvuk jeho produkcie, rovnako ako dj setov sa nesie na pomedzí bassline, fidget, electro house-u, dubstepu, či global bass a uk funky.

facebook.com/mojoisbad


EMBRYO (Splash.sk)Historicky prvé vystúpenie spoluzakladateľa magazínu a label-u Splash! Embrya sa uskutoční práve na akcii Electrotrash. Embryo je najviac ovplyvnený oldskoolovými beatmi Chicaga a Detroitu, no predovšetkým milovník acid housu. Producent z Košíc začne túto akciu špeciálnym setom "Fantasy of '93", v ktorom zaznejú aj jeho pripravované remixy pre českú stálicu Tvyksa a poľský label Wicked Bass Records.

facebook.com/iamembryo


Info:
Electrotrash
5.6.2011
Subclub, Bratislava
http://splash.sk/electrotrash

FB EVENT + POTVRĎ ÚČASŤ

0 comments:

Post a Comment