8.4.11

Dirty Little Toaster - Filtharmony EP


Po výdatnom zimnom spánku sa s prvým jarnými dňami prebúdza aj náš net-label Splash Recordings. Po dlhých prípravách a niekoľkých posunutiach termínu tu máme konečne niečo, čo sme už dlho avizovali - druhé EP od Dirty Little Toaster.

Na úspech prvotiny 'Boring Like A Soft Porn' nadväzuje mladý český producent novým EP s názvom 'Filtharmony' a prináša na ňom sviežu porciu jeho charakteristického zvuku. Päť autorských trackov spája basový synťák, ktorý by sa bez problémov umiestnil aj v súťaži o filthiest bassline roku 2011. Oproti jeho prvým počinom cítiť u Dirty Little Toastera posun - posledné známky amatérizmu vyprchali a produkcia sa značne sprofesionalizovala. Stále však ostáva silná záľuba vo filmových samploch, temných atmosférach, minimálnych beatoch a špinavých basoch.

  Dirty Little Toaster - Filtharmony EP by Splash Recordings

Filtharmony obsahuje aj dve Toasterove spolupráce - s českým Ondrykom a anglickým Manslagom. Duo Ondryk & Dirty Little Toaster patrí k českej dubstepovej špičke. Ich spoločné produkcie spájajú to najlepšie od oboch, čím sa dostávajú na svetovú úroveň ako sa ostatne môžete presvedčiť aj v skladbe 'Drugs Are Bad'. Londýnčan Manslag má pre zmenu len 15 rokov, ale produkčne vôbec nezaostáva - stačí si pustiť track 'Almighty Cock'. Toasterovi kooperácie zjavne veľmi dobre sedia, tak nám ostáva len dúfať, že ich bude stále viac!


Tracklist :
01. Dirty Little Toaster & Ondryk - Drugs Are Bad (Original Mix)
02. Dirty Little Toaster & Manslag - Almighty Cock (Original Mix)
03. Dirty Little Toaster - They Come At Night (Original Mix)
04. Dirty Little Toaster - Archons (Original Mix)
05. Dirty Little Toaster - Bare (Original Mix)

Dirty Little Toaster | facebook | soundcloud

0 comments:

Post a Comment